Tjenester - KRB-Bygg AS

Gå til innhold
Tjenester
vi tilpasser dine ønsker og behov

Omlegging av tak
Vi tar på oss oppdrag i forhold til omlegging av alle typer tak. Det kan være at du vil kontrollere undertak, papp eller andre ting. Kanskje at du vil legge om med alt nytt, som takrenner, undertak, papp, lekter og takstein, eller at du vil ha shingeltak.
KRB-BYGG AS tar på seg veldig spesielle tak, som torvtak, spontak mm. Vi kan vise til erfaring med bytte av spontak på Heddal stavkirke.

Vi er godkjent for sveising av Protan Membran til torvtak. Har ca. 500 m2 eget HAKI stillas, og supplerer stadig vekk med mer.
Rehabilitering av boliger
KRB-BYGG AS jobber med endringer, ombygninger, oppussing, rehabiliteringer av boliger innvendig og utvendig. Vi har oppdrag for privatpersoner, bedrifter og forsikringsselskaper.
Rehabilitering av kontorbygg
Vi kan hjelpe deg med å gjøre lokalet ditt oppdatert, funksjonelt og vakkert. Enten det gjelder ombygging, Inndeling, eller rene estetiske forandringer som overflater og listing. Erfaring med reparasjoner etter skader, som bl.a. vegger og gulv.
Produksjonslokaler
KRB-BYGG tar oppdrag å bygge om produksjonslokaler så dere får optimale forhold til deres produksjon i deres bedrift
Tilbygg & Påbygg
Dette er en midletidig tekst som skal erstattes. Teksten brukes under konstruksjon av nettstedet. Her mangler din originale tekst. Dette er en midletidig tekst som skal erstattes. Dette er en midletidig tekst som skal erstattes. Teksten brukes under konstruksjon av nettstedet. Her mangler din tekst.
Totalentrepriser
Vi har faste samarbeidspartnere i alle faggrupper, og ovenfor våre kunder kan vi opptre som totalleverandør av håndverkstjenester.

  • KRB-BYGG bruker fagfolk på alle nivå.
  • Vi kan også ta oppdrag som krever ansvarsrett.
  • Lurer du på om vi kan hjelpe deg med ditt behov?

Ta kontakt med oss ...
Tømrerarbeider
KRB-BYGG utfører alt av tømrer og snekkerarbeider.
Vi har ca. 500m2 eget Haki Stillas, Høyt fokus på HMS, og leverer FDV rapporter til kunde etter endt prosjekt
Vi utfører:
  • Tilbygg Hus og hytte - Nybygg Hus og hytte
  • Garasjer - Tak/Torvtak - Membransveising Torvtak
  • Våtrom/Bad - Kjøkken
  • Utvendig restaurering - Innvendig restaurering
  • Gjør kjeller til en del av din bolig - Forsikringsjobber

Våtromsarbeider
Dette er en midletidig tekst som skal erstattes. Teksten brukes under konstruksjon av nettstedet. Her mangler din originale tekst. Dette er en midletidig tekst som skal erstattes. Dette er en midletidig tekst som skal erstattes. Teksten brukes under konstruksjon av nettstedet. Her mangler din tekst.
Verneverdig bygg
KRB-BYGG AS har på oppdrag fra Riksantikvaren og Notodden Kirkelige fellesråd jobbet med Stavkirkeprosjektet 2015-2018 på Heddal Stavkirke.

Vi jobber med verneverdige oppdrag på alle bygg. Notodden har fått en del områder under verdensarven, og vi jobber med oppdrag på bygninger under denne kategorien.

Vi har sentral godkjenning på verneverdige byggverk.
Send en melding
Følg oss på Facebook
KRB-BYGG AS
Byggmester Kim R. Bjørndalen
Kringlevn 8, 3684 Notodden
Tlf: 93 26 90 47
Mail: kimrb.bygg@gmail.com
Org nr. 916 710 461 MVA
Copyright KRB-BYGG AS © 2019
Tilbake til innholdet