Om oss - KRB-Bygg AS

Gå til innhold
Om oss
en beskrivelse av vårt virke ...

En allsidig partner mot din ønsker og prosjekter

Vi har sentral godkjenning i tiltaksklasse 1 og 2, og er medlem av Norges Byggmesterforbund. Dette forbindes med seriøsitet og kvalitet. Vi er også en godkjent opplæringsbedrift.

Våre kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør, som leverer til avtalt tid og pris.

KRB BYGG AS er en totalleverandør av bygg- og tømrertjenester. Vi tar både små og store oppdrag.

Vi har mange års erfaring i bransjen, og er sikker, både som en stabil samarbeidspartner for våre kunder, og vi er løsningsorientert i vårt yrke. Vi har yrkesstolthet, noe vi mener er alfa omega. Dette er også noe våre kunder setter stor pris på selvfølgelig.

KRB BYGG AS har også samarbeid med andre seriøse byggmesterbedrifter, og dette betyr igjen at nesten ingen jobber er for store og absolutt ingen jobber er for små.

Trenger du hjelp til å sette opp et nybygg/tilbygg, montere dører, vinduer, etterisolere, bytte kledning, renovere våtrom/ bad, kjøkken, eller vil legge om taket ditt, så er ikke dette noe problem, og vil du ha hjelp til å henge opp hyllen du har liggende, og som kanskje har ligget der en stund, så tar vi gjerne det oppdraget også. torvtal

Vårt nedslagsfelt er hovedsakelig Notodden, sauherad, Bø, Heddal, Sauland, Hjartdal, Tuddal og Kongsberg, men vi tar selvfølgelig oppdrag andre steder også.

Har du et prosjekt du trenger hjelp til, så ikke nøl med å ta kontakt på tlf 93 26 90 47 eller på «kontakt oss»


Med vennlig hilsen

Kim R. Bjørndalen
Byggmester

Gode referanser ...
Vi skal være en profesjonell og seriøs aktør i bransjen. Våre gode referanser viser ulike byggeprosjekt, og hva kundene våre gir oss av tilbakemeldinger.

KRB-BYGG AS
Byggmester Kim R. Bjørndalen
Kringlevn 8, 3684 Notodden
Tlf: 93 26 90 47
Mail: kimrb.bygg@gmail.com
Org nr. 916 710 461 MVA
Copyright KRB-BYGG AS © 2019
Tilbake til innholdet